Uw keuken en keukenkasten als nieuw vanaf 750 euro? Dat kan met onze keukenrenovatie aanpak

Wilt u graag een nieuwe keuken, maar is uw budget niet toereikend? U hoeft uw keuken niet te vervangen.
Kaandorp Interieurbouw heeft de oplossing. Vanaf 750 euro geeft u uw keuken, keukenkasten en keukendeuren een geheel nieuwe aanblik. In de stofvrije spuiterij aan de Nijverheidsstraat 65B in Bemmel kunt u de fronten en keukendeurtjes van de keuken in elke gewenste kleur laten veranderen. Eventueel nieuwe handgrepen en iedereen zal denken dat u een compleet nieuwe keuken heeft. Bijkomend voordeel is dat er geen breekwerk plaatsvindt en u de keuken tijdens de renovatie gewoon kunt blijven gebruiken.

Evelien en Stiwan Kaandorp vertellen enthousiast over hun nieuwe activiteiten: “De keukenkastdeurtjes hebben het meest te lijden. Vooral fronten die voorzien zijn van een pvc-folie beschadigen snel. Het folie scheurt aan de randen of bolt op. Wij verwijderen het folie, schuren de keukendeuren en daarna spuiten we ze meerdere malen met een speciale tweecomponentenlak. De samenstelling ervan is uniek en zorgt voor een krasvast resultaat in zijde- of hoogglans”. Resultaat: uw keukenkastjes weer als nieuw. 

Verkoopstyling

Het vernieuwen van een keuken is een ideale oplossing voor een kleine beurs of als u niet te veel in een huurwoning wilt investeren en toch een keuken naar uw eigen smaak wilt. Maar als u uw huis wilt verkopen kan het helpen om de keuken een nieuwe aanblik te geven. Een kleine investering levert vaak een hogere verkoopprijs op, maar vergroot ook de kans dat uw huis wordt verkocht. Klinkt dit interessant? Neem dan contact op met Kaandorp Interieurbouw. Bel 06-27021001 of e-mail op info@kaandorpinterieurbouw.nl