Gastenboek

Terug naar nieuw gastenboek

BERICHTEN AFKOMSTIG VAN OUD GASTENBOEK

Dhr en Mevr Augustijn woensdag 07 september 2016 07:39
bedankt
Ik wil jullie heel hartelijk bedanken dat mijn keuken ontzettend mooi is geworden. Meer dan tevreden.
Ook de monteur was ontzettend vriendelijk en behulpzaam, kom je tegenwoordig nog weinig tegen.
Als wij jullie ergens aan kunnen bevelen zullen wij het beslist niet laten.
Heel hartelijk bedankt,

Janny en Hans Augustijn

Claudia van Balkom en ouders zondag 04 september 2016 14:25
Keukenrenovaties
Via internet zijn wij terecht gekomen bij Kaandorp Interieurbouw in Bemmel.
Evelien heeft bij ons thuis zeer goede voorlichting gegeven over de mogelijkheden betreffende een keukenrenovatie van mijn keuken en die van mijn ouders.
Uiteindelijk is onze keus gevallen op nieuwe hoogglans gespoten deurtjes. Het resultaat is echt boven verwachting. De plaatsing van beide keukens is vakkundig uitgevoerd. De communicatie verliep zeer goed en vlot en afspraken werden uitstekend nagekomen.

Wilt u een nieuwe keuken voor een betaalbare prijs dan is Kaandorp Interieurbouw een absolute aanrader.

René Veenhuizen donderdag 14 juli 2016 08:49
Folie keukendeurtjes
Frits Reijmers keukens gebeld voor oplossing loslaten van de folie op kastdeurtjes van onze keuken.wij hebben gekozen voor nieuwe deurtjes Frits offerte laten maken goede prijs en de firma Kaandorp heeft de deurtjes gemaakt en alles weer super geplaatst de keuken is weer.
als nieuw.Erg tevreden over Frits Reijmers keukens in samen werking Kaandorp
Interieurbouw ( aanrader )
Astrid & René Veenhuizen

Wim Rutgers dinsdag 24 mei 2016 09:22
MA
Nadat we twee keukenspecialisten over de vloer hadden gehad, volgde de Fa. Kaandorp in de persoon van Evelien Kaandorp. Zij was de eerste die onze vraag hoorde en op creatieve wijze invulling gaf aan onze wensen. Uiteindelijk hebben we onze, zo vertrouwde keuken een fantastische facelift kunnen geven met nieuwe apparatuur. De hele operatie verliep snel, met nog wat afwerkmomenten daarna. We zijn erg tevreden over de verhouding prijs-kwaliteit en daarbij de prettige wijze van communiceren. Wij komen graag terug bij dit familiebedrijf.
Helene Piepers, Wim Rutgers

Ria en Henk van Wijk uit Angeren zaterdag 26 maart 2016 16:47
Keuken vernieuwen of renoveren ?
Dit was onze uitdaging !!!
Tot we Kaandorp Interieurbouw op ons pad tegenkwamen.
Evelien trok ons over de streep en Stiwan renoveerde met zijn sterk gemotiveerd en keurig werkende team de deurtjes en fronten van de keuken van Blauw naar de kleur Magnolia.
"Chapeau"
Een echte aanrader want:
Kaandorp-Interieurbouw
"Zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen".

Wim Snijders vrijdag 17 juli 2015 12:04
Keuken opgeknapt
Onze foliekeuken (waarvan de folie steeds bij een ander frontje losliet) in zijn geheel laten overspuiten bij Kaandorp. Nou, daar hebben we geen spijt van. Het resultaat is supermooi geworden en dat alles volgens afspraak en voor een scherpe prijs. Een aanrader dus !!

wim en christel uit Nijmegen dinsdag 23 juni 2015 12:14
keukendeurkastjes!
Wow...wat een prachtig 'nieuw' aanzicht van onze verouderde keuken!
Prima nagekomen afspraken, prettig contact,fantastisch werk afgeleverd...kortom zeer zeer tevreden!
Dank.

Gerrit en rina Kuus vrijdag 27 maart 2015 18:59
opknappen keukenfrontjes
Vandaag 27 maart 2015, bij de firma Kaandorp, de op kleur gespoten en behandelde keukenfrontjes van kastjes en laden opgehaald zoals afgesproken.
Wij zijn geen honderd maar tweehonderd procent tevreden, keuken is weer als nieuw, hadden het eigenlijk al een jaar eerder moeten laten opknappen, de kunststoffolie liet met name aan de zijkanten los. Nu ziet alles er weer strak en nieuw uit ook de kleur met een paar niet verwijderbare frontjes komt goed overeen.
Wij zijn zeer tevreden en kunnen de firma Kaandorp interieurbouw in Bemmel van harte aan bevelen.
Met vriendelijke groet,
Gerrit en Rina Kuus

Jaap van Wijgerden vrijdag 23 januari 2015 16:52
Overspuiten keuken fronten
Via internet informatie en prijs gevraagd. Offerte van een foto. Prima. Er is in overleg ook via e-mail het een en ander mogelijk. Zelf demonteren en monteren, is mogelijk, wel zelf brengen. Planning perfect, prijs kwaliteit verhouding zeer goed. Kaandorp het overspuiten van onze keuken fronten is zeer goed gelukt, exact in dezelfde kleur. Wij zijn zeer blij met het resultaat. Kortweg gewoon een stukje vakwerk.
Jaap en Arjo van Wijgerden

Flokstra woensdag 14 januari 2015 18:36
Gespoten keuken deuren
Wat een mooi werk heeft Kaandorp geleverd.
Mijn folie keuken is weer als nieuw.
Goede oplossing voor de ergenis van Het los laten van het folie.
Bedankt Kaandorp interieurbouw mooi vakwerk.

Corrie en Wim uit Wijchen woensdag 05 november 2014 12:16
keuken reenovatie
Uiterst tevreden met de renovatie van onze keuken. Nieuw keukenblad, plint en frontjes, nieuwe apparatuur en overspuiten diverse onderdelen. In overleg is er veel mogelijk. Apparatuur kan ook zelf aangeschaft worden. Kleine onvolkomenheden worden zonder probleem aangepakt en opgelost. Deskundige en vriendelijke monteurs.
Een zeer goed aanbeveling en ook met een vriendelijke prijs

Jan & Anja uit Wijchen dinsdag 23 september 2014 18:53
Zeer tevreden!!
Ook wij zijn zeer tevreden en blij met onze "nieuwe" keuken!
De deurtjes mooi gespoten, een nieuw aanrechtblad en een nieuwe plint; en allemaal perfect afgewerkt! De afspraken zijn prima nagekomen. Nogmaals bedankt!!

Adrie en Elly van der Velden maandag 15 september 2014 21:30
keuken
Ook wij hebben de deurtjes van onze keuken laten spuiten, nieuwe handgrepen en nieuwe ruitjes zijn geplaatst, prima gedaan, precies volgens afspraak en goede service, wij zijn helemaal blij alsof we een nieuwe keuken hebben gekregen, hartelijk dank firma Kaandorp, met vriendelijke groet, Elly en Adrie vd Velden, Oosterbeek

Tennisclub Haalderen vrijdag 05 september 2014 08:30
Geleverde bar kantine
Wij als tennisclub Haalderen willen Kaandorp Interieurbouw hartelijk bedanken voor de levering van onze nieuwe bar.
Ziet er prachtig uit, namens bestuur en leden dank voor de goede service.

Fam Gerritsen zondag 22 juni 2014 17:23
Zo tevreden!
Sinds vorige week hebben wij onze keukenkastdeurtjes weer terug en wij zijn zo ontzettend tevreden met het resultaat. Het is alsof we weer een gloednieuwe keuken hebben. De service van Kaandorp interieurbouw is echt goed. Het personeel is zeer vriendelijk geweest van het eerste tot het laatste contact. Ik kan deze firma echt aanraden, wij zijn gelukkig met het eindresultaat!

Janet en Arthur zondag 27 april 2014 14:20
Onze "nieuwe"keuken
Ook wij hadden het bekende folie probleem. Ervoor gekozen om de deurtjes te laten spuiten. En nu met de nieuwe grepen een totaal nieuwe keuken. Super. Ook een goede service bij de firma Kaandorp. Bedankt.
Groetjes Arthur en Janet

anja westveer-peters dinsdag 25 februari 2014 14:16
keuken
geweldig
vandaag nieuwe keukenkastdeurtjes mijn keuken ziet er uit als nieuw puik werk alles netjes afgewerkt bedankt allen die daar aan gewerkt hebben.
groetjes anja

Sander en Helen van Assema woensdag 22 januari 2014 11:53
Keuken en slaapkamerkasten als nieuw
Wij hebben onze keukenkastjes en slaapkamerkasten laten overspuiten. Het hele traject van demonteren, op locatie de vaste delen spuiten en weer monteren is ons zeer goed bevallen. Goed advies om juist geen hoogglans maar zijdeglans te nemen. Prima prijs en zeer vakkundige mensen. De kasten zien er weer als nieuw uit. Ook aan kleine puntjes zoals nieuwe deurstoppers werd gedacht. Een aanrader als je interieur een opknapbeurt nodig heeft.

Hakvoort maandag 23 september 2013 19:06
Jos en Thea
Onze keuken metamorfose is geheel geslaagd dank hiervoor Stiwan en Evelien het ziet er weer uit als een nieuwe keuken, een stukje vakwerk ook mede dankzij jullie medewerkers

Raymond en Connie Lelkens dinsdag 04 juni 2013 10:29
Prima werk
Beste Stiwan,

Vandaag de keukenkastjes weer door jullie gemonteerd. De keuken is als nieuw. Zeker in deze tijden van crisis een geweldig initiatief. Het hele traject, de vakkungie voorlichting en het advies door Evelien, de demontage dor Mark en de montage 2 weken later door Stiwan
prima staaltje van teamwork!!
Nogmaals dank,
Raymond en Connie Lelkens, Beuningen (Gld)

Michiel vrijdag 24 mei 2013 18:12
Keuken weer als nieuw
Stiwan bedankt! Onze keuken ziet er weer als nieuw uit!

Ingrid Verweijen zaterdag 20 april 2013 19:40
Onze 12-jaar oude keuken als nieuw
Wij lazen in een wekelijks huis-aan-huis krantje een advertentie van interieurbouwer Kaandorp.
Deze advertentie ging over het overspuiten van keukendeurtjes met folieproblemen.
Omdat wij zaten met keukendeurtjes waar de folie van losging kwam deze advertentie voor ons precies op het goede moment.
Wij hadden namelijk geen zin in een complete verbouwing van de keuken met de daarbij behorende stress over kastdeurtjes die niet op tijd geleverd worden of niet passen of de verkeerde kleur. (Bij nieuwe keukens schijnt altijd iets verkeerd te moeten gaan).
Wel wilden we graag een complete, verfrissende uitstraling.
Ik heb contact opgenomen met de firma Kaandorp, en een afspraak was gauw gemaakt.
Op advies van Evelien Kaandorp de plinten in aluminium gedaan, en zelf kwamen we op het idee: een strakker, iets dikker en zwart aanrechtblad te plaatsen.
Omdat Kaandorp interieurbouwer is kwam ik op het idee om tevens een bijpassend vrijstaand kastje erbij te laten maken met hetzelfde aanrechtblad erop. Dit kastje is aan alle kanten zo goed afgewerkt dat ik deze op verschillende manieren in de keuken kan plaatsen met de lange achterzijde tegen de muur of met de zijkant tegen de muur. Dan heb je a.h.w. een soort roomdivider op aanrechthoogte tussen de keuken en de kamer.
Tijdens de afwezigheid van de kastdeurtjes kon ik de keuken gewoon blijven gebruiken. Slechts één dag kon ik mijn keuken niet gebruiken en dat was de dag dat het team van Kaandorp de deurtjes en het nieuwe aanrechtblad kwamen monteren.
We zijn best kritisch, maar ik kan volmondig zeggen:
de firma Kaandorp heeft een goed stuk vakwerk afgeleverd. Ik wil hen dan ook graag bij iedereen aanbevelen.

Ik heb een paar foto’s meegegeven aan Evelien van onze keuken vóór de renovatie, tijdens de renovatie en het eindresultaat.
Wat mij betreft gebruikt u deze voor uw internetsite.

Team Kaandorp hartelijk bedankt.

Gea en Theo Cillessen dinsdag 26 maart 2013 15:59
Home sweet ....kitchen!
We hebben natuurlijk eerst een aantal offertes aangevraagd alvorens we een definitieve keuze gemaakt hebben wie of welk bedrijf ons heiligdom "onder handen" mocht nemen.
De keuze werd mede bepaald door de gunstige prijsstelling.
Op de afgesproken dag verscheen niet alleen Stiwan Kaandorp,maar ook zijn echtgenote die een frisse kijk bleek te hebben op een en ander.
Toen waren we "om"!
De afspraak was zo gemaakt.
Inmiddels is onze keuken klaar.
Slechts 14 dagen heeft het geduurd!
Het eindresultaat is prachtig!
We kunnen iedereen wiens keuken aan een grondige onderhoudsbeurt toe is dit bedrijf aanraden
Gea en Theo Cillessen

A.Peeters donderdag 31 januari 2013 17:05
Keuken spuiten
onze keuken is het folie defect
dus een nieuwe maar dat doen we niet we hebben
hem latten spuiten en nu is
hij noch mooier als nieuw
danke kaandorp

Schumacher maandag 21 januari 2013 11:58
Blije gezichten!
Onze Horst Keuken vertoonde al na 7 jaar grote blazen op de deuren. De folie liet los. Tegen fikse kosten vervingen we een paar deuren maar er kwamen steeds meer slechte deuren en het vertrouwen in Horst was helemaal weg. Toen kwamen we op het spoor van Kaandorp. In twee weken tijd hebben we een compleet nieuwe keuken. We veranderden ook van kleur. De deuren zijn echt prachtig geworden! Ook de afwerking van zijwanden, randen ed is perfect. Een mooi stukje vakwerk door het bedrijf en zijn medewerkers! En wij zijn gelukkige en tevreden klanten!

Fam. Dreise - De Kok, Huissen vrijdag 28 december 2012 12:08
Oude keuken weer als nieuw.
Onze oude keuken functioneerde nog goed, maar door andere deuren te plaatsen oogt het weer als nieuw. Deze opknap-methode bespaart duurzaam materiaal en is vriendelijk voor de portemonnee.
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken en met de samenwerking met de firma Kaandorp.

Bosveld woensdag 05 december 2012 16:05
Keuken
Beste heer Kaandorp,

Wat zijn wij blij met onze keuken! Wij hebben een keuken die 8 jaar oud is waar in eens de folie van los liet vreselijk!Ja en dan eerst terug naar de zaak waar de keuken vandaan kwam,garantie was maar 5 jaar,ja werd er daar gezegd je kunt de keuken ook laten spuiten.Nou daar hebben we voor gekozen en wat is de keuken prachtig geworden!!Wij vinden hem nog mooier als dat die was.Daarom meneer Kaandorp hartelijk dank voor de super oplossing!Met vriendelijke groet Fam.Bosveld uit Spankeren

Terug naar nieuw gastenboek